Egyszerű digitális workflow: a szkenneléstől az ideiglenes fogpótlásig

Cél a páciensek életminőségének javítása.

Fedezze fel, hogyan teheti rövidebbé és hatékonyabbá páciensei ellátását a digitális munkafolyamatnak köszönhetően.

Szkennelés & tervezés
A Dexis IS 3800 segítségével Ön szabadon alkalmazkodhat minden indikációhoz, és rugalmasan megválaszthatja, hogy mikor és hogyan lépjen kapcsolatba a kezelőpartnerekkel. A DTX Studio szoftverrel kombinálva rövid idő alatt és nagy pontossággal végezheti el az egyéni igényeknek megfelelő diagnózist és tervezést.

Immagine ok per HS form

Nyomtatás
A SprintRay Ecosystem segítségével kiegészítheti digitális munkafolyamát az ideiglenes fogpótlás elkészítésével. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy maximalizálja rendelője hatékonyságát.

Implantátum behelyezése
Az X-Guide® dinamikus 3D-s navigációs rendszerrel  elvégezheti az implantátum behelyezését, műtéti sablon használata nélkül.

Footer-hubspot-banner-3_HU

Fedezze fel, hogyan digitalizálhatja rendelőjét különleges ajánlatainkkal. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

* A munkafolyamatra megadott idő egy optimalizált forgatókönyvön alapul, amely nem tartalmaz további lépéseket, mint például röntgenfelvételek készítése, a páciens érzésteleítése, de tartalmazza az implantátumok előzetes tervezését. Az említett 60 perc egy olyan helyzetre vonatkozik, amelyben a megfelelő mennyiségű csont áll rendelkezésre, és az időtartam csak iránymutatásként szolgál.​

 

Töltse ki ezt az űrlapot, ha többet szeretne megtudni. Értékesítési képviselője hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.